Matematik
procent regning
29. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej!
Jeg vil gerne have hjælp med den opgave.
Jordens befolkning er i øjeblikket ca. 5 mia. og vokser med 2% om året.
Hvor mange mennesker vil der være om 25 år, hvis udviklingen fortsætter uændret?
På forhånden tak.
Jeg vil gerne have hjælp med den opgave.
Jordens befolkning er i øjeblikket ca. 5 mia. og vokser med 2% om året.
Hvor mange mennesker vil der være om 25 år, hvis udviklingen fortsætter uændret?
På forhånden tak.
Svar #1
29. januar 2003 af Jean
Du skal bruge formlen for renters rente.
Hvis du ser på næste år skal du tage 5 *0,02 og næste år skal du tage (5*0,02)*0,02 ovs.
Heldigvis kan man skrive det som:
K_n = K_0 * (1 + r)^n
Hvis du ser på næste år skal du tage 5 *0,02 og næste år skal du tage (5*0,02)*0,02 ovs.
Heldigvis kan man skrive det som:
K_n = K_0 * (1 + r)^n
Svar #2
29. januar 2003 af Reedo (Slettet)
Du kan lave en regneforskrift der hedder f(x)=5*1,02^x hvor x er det år du gerne vil kende værdien. I dit tilfælde indsætter du 25 på x's plads
Skriv et svar til: procent regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
