Matematik
beregning af a og b
06. september 2007 af
DanniBred (Slettet)
Jeg skal finde længden af a og længden af b. Forholdet mellem dem er a:b=5/4*(4-a/2)
fra min klassekammerat har jeg fået at vide at a=5/2*0,625 men han kan desværre ikke forklarer min hvordan han er kommet frem til det.
Mon der evt. er nogle der kan hjælpe?
fra min klassekammerat har jeg fået at vide at a=5/2*0,625 men han kan desværre ikke forklarer min hvordan han er kommet frem til det.
Mon der evt. er nogle der kan hjælpe?
Svar #2
07. september 2007 af DanniBred (Slettet)
det gør intet jeg har fundet ud af det. Ellers tak
Skriv et svar til: beregning af a og b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
