Matematik
hjælp til vektorer-ortogonale
10. september 2007 af
milla-pigen (Slettet)
jeg skal bestemme tallet t så vektorerne
a= t+1 og b= t^2-2t
5 -t
er ortogonale vektorer.
a= t+1 og b= t^2-2t
5 -t
er ortogonale vektorer.
Svar #2
10. september 2007 af lottefar (Slettet)
Så regner du det indre produkt og sætter det lig nul og isolerer t. Altså =0
Svar #3
10. september 2007 af lottefar (Slettet)
så = (t+1)*(t^2-2t ) =0 , så kan du vist hurtigt se de tre løsninger er t={-2,-1,0}
Skriv et svar til: hjælp til vektorer-ortogonale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
