Matematik
Forskrift for parablen
10. september 2007 af
ciel (Slettet)
Figuren viser gavlen af en parabelformet hal.
Højde på gavlen: 4,8 meter
Grunlinjen på gavlen: 5 mter
Indlæg på passende vis gavlen i et koordinatsystem, og angiv en forskrift for parablen.
Har ingen anelse om hvad jeg skal gøre.
Er der nogen der kan hjælpe? :)
På forhånd tak.
Højde på gavlen: 4,8 meter
Grunlinjen på gavlen: 5 mter
Indlæg på passende vis gavlen i et koordinatsystem, og angiv en forskrift for parablen.
Har ingen anelse om hvad jeg skal gøre.
Er der nogen der kan hjælpe? :)
På forhånd tak.
Svar #1
10. september 2007 af kaspx (Slettet)
Hvis vi antager, at hallen er symmetrisk, så må det være en parabel med værdierne f(2,5) = 0 og f(-2,5) = 0 og f(0) = 4,8.
Skriv et svar til: Forskrift for parablen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
