Matematik
Logaritme
10. september 2007 af
Anaa (Slettet)
hvordan løser man følgende ligning via logaritme
Log x = 3
Log x = 3
Svar #1
10. september 2007 af ibibib (Slettet)
Benyt at log(x) og 10^x er hinandens omvendte.
x = 10^3 = 1000
x = 10^3 = 1000
Svar #2
10. september 2007 af Anaa (Slettet)
til denne ligning log(3x+6) = -0,3010
er dette så rigtigt :
log(3x+6) = -0,3010
x * log(3) + log(6) = -0,3010
x=log(3)/log(6) = -0.3010
0,613147 = -0.3010
eller er jeg helt galt på den `?
er dette så rigtigt :
log(3x+6) = -0,3010
x * log(3) + log(6) = -0,3010
x=log(3)/log(6) = -0.3010
0,613147 = -0.3010
eller er jeg helt galt på den `?
Svar #3
10. september 2007 af Benjamin. (Slettet)
#2 Som sagt i #1: "Benyt at log(x) og 10^x er hinandens omvendte."
log(3x+6) = -0,3010
<=> 10^log(3x+6) = 10^(-0,3010)
<=> 3x+6 = 10^(-0,3010)
<=> ...
log(3x+6) = -0,3010
<=> 10^log(3x+6) = 10^(-0,3010)
<=> 3x+6 = 10^(-0,3010)
<=> ...
Skriv et svar til: Logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
