Matematik

Eksp. funk.

11. september 2007 af rillerdiller (Slettet)
Jeg er låst i en opgave omkring en eksponentielt aftagende funktion. Jeg har søttepunkterne
Temperatur T -25 -20 -15 -10
Holdbarhed D 280 154 91 49

Jeg har udregnet forskriften for funktionen til at være y=0,89*15,71^x

Hvordan finder jeg holdbarheden via forskriften når temperaturen er på -18c

Håber i kan hjælpe mig .. på forhånd tak

mvh Rasmus :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2007 af mathon


y(t) = 0,89*15,71^t


y(-18) = 0,89*15,71^(-18)....






Skriv et svar til: Eksp. funk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.