Matematik
reduktion
11. september 2007 af
spiff221 (Slettet)
nogen der har et bud på hvordan man redegør for dette
2/((x-3)(x-2))=(2/(x-3))+ ((-2)/(x-2))
2/((x-3)(x-2))=(2/(x-3))+ ((-2)/(x-2))
Svar #2
11. september 2007 af spiff221 (Slettet)
har prøvet så får jeg:
2/(x^2-5x+6)=(2/(x-3))+ ((-2)/(x-2))
og kan stadig ikke komme videre
2/(x^2-5x+6)=(2/(x-3))+ ((-2)/(x-2))
og kan stadig ikke komme videre
Svar #3
12. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Sæt de brøker på højre side på samme brøkstreg!
Altså: 2/(x-3) omskrives til 2(x-2)/((x-3)(x-2))
fortsæt selv
Altså: 2/(x-3) omskrives til 2(x-2)/((x-3)(x-2))
fortsæt selv
Skriv et svar til: reduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
