Fysik
Lys - opgave
12. september 2007 af
sdj (Slettet)
Hej, jeg er i tvivl om hvorvidt denne opgave er løst korrekt, da min klassekammerat og jeg får forskellige resultater.
En lystråle sendes med indfaldsvinklen i = 32 grader fra luft ind i et stykke rudeglas. Beregen berydningsvinklen b i glasset.
Sin(i) / sin(b) = v1/v2
sin(b) = v1/v2 * sin(i)
sin(b) = 3,00*10^8 m/s / 2,26*10^8 * sin(32)
sin(b) = 0,703
b = sin^-1(0,703)
b = 44,703 grader
Er det korrekt ?
Opgaven er til i morgen.
En lystråle sendes med indfaldsvinklen i = 32 grader fra luft ind i et stykke rudeglas. Beregen berydningsvinklen b i glasset.
Sin(i) / sin(b) = v1/v2
sin(b) = v1/v2 * sin(i)
sin(b) = 3,00*10^8 m/s / 2,26*10^8 * sin(32)
sin(b) = 0,703
b = sin^-1(0,703)
b = 44,703 grader
Er det korrekt ?
Opgaven er til i morgen.
Svar #2
12. september 2007 af ABreine (Slettet)
Ingen af dem er rigtige
sin(i)/sin(b)=x1/v2
sin(b)=sin(i)/(v1/v2)
sin(i)/sin(b)=x1/v2
sin(b)=sin(i)/(v1/v2)
Svar #4
12. september 2007 af ABreine (Slettet)
Ups:) havde ikk set han havde ganget med den omvendte. Troed bare han havde divideret. Min fejl
Skriv et svar til: Lys - opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
