Fysik
Fjernsyns billedrør
15. september 2007 af
pox (Slettet)
Hej igen :)
Jeg søger hjælp til følgende opgave:
opgaven:
I et fjernsyn frembringes billedet af elektroner, der accelereres i billedrøret. Elektronerne acceleres af en spændingsstigning på 15 kV. Beregn den elektriske krats arbejde på hver elektron i billedrøret.
U = 15 kV
elementarladningen = 1,602 *10^-19
men hvilken formel skal jeg bruge?
Jeg søger hjælp til følgende opgave:
opgaven:
I et fjernsyn frembringes billedet af elektroner, der accelereres i billedrøret. Elektronerne acceleres af en spændingsstigning på 15 kV. Beregn den elektriske krats arbejde på hver elektron i billedrøret.
U = 15 kV
elementarladningen = 1,602 *10^-19
men hvilken formel skal jeg bruge?
Svar #1
15. september 2007 af Peden (Slettet)
Prøv at se på hvad en krafts arbejde er for noget, og tænk derefter det ind i billedet.
Svar #2
15. september 2007 af pox (Slettet)
#1
Jeg må godt nok sige jeg er lost i den her opgave, og mangler nogle hints. For jeg forstår ikke helt hvad jeg skal finde og hvordan jeg skal
Jeg må godt nok sige jeg er lost i den her opgave, og mangler nogle hints. For jeg forstår ikke helt hvad jeg skal finde og hvordan jeg skal
Svar #4
15. september 2007 af Peden (Slettet)
Arbejde måles i joule. Hvad er definitionen på spænding?
Skriv et svar til: Fjernsyns billedrør
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
