Matematik
isoléring af bogstaver
16. september 2007 af
royal-chika (Slettet)
Hvordan går jeg ? :s
f.eks.
isolér m2 i ligningen
m1 * v1 + m2 * v2 = (m1 + m2) * u
f.eks.
isolér m2 i ligningen
m1 * v1 + m2 * v2 = (m1 + m2) * u
Svar #1
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
m1 * v1 + m2 * v2 = (m1 + m2) * u
m1 * v1 + m2 * v2 = m1 * u + m2 * u
m2 * v2 - m2 * u = -m1 * v + m1 * u
m2 * (v2 - u) = -m1 * v + m1 * u
m2 = (-m1 * v + m1 * u)/(v2 - u)
m1 * v1 + m2 * v2 = m1 * u + m2 * u
m2 * v2 - m2 * u = -m1 * v + m1 * u
m2 * (v2 - u) = -m1 * v + m1 * u
m2 = (-m1 * v + m1 * u)/(v2 - u)
Svar #3
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
1) Du ganger u ind i parentesen.
2) Du flytter alle led med m2 over på én side.
3) Du sætter m2 uden for parentesen.
4) Du dividerer igennem med parentesen som m2 er faktor for.
2) Du flytter alle led med m2 over på én side.
3) Du sætter m2 uden for parentesen.
4) Du dividerer igennem med parentesen som m2 er faktor for.
Skriv et svar til: isoléring af bogstaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
