Matematik
lommeregner hjælp
16. september 2007 af
E=m*c^2 (Slettet)
Hej!
er der nogen der ved hvordan man finder x, y, z på lommeregner af denne funktion:
2x+y+z=-1
x+2y+z=0
3x-2z=5
Det må gerne være på en af de tre lommeregner:
TI-Nspire Cas
Voyage 200
TI-89 titanium.
er der nogen der ved hvordan man finder x, y, z på lommeregner af denne funktion:
2x+y+z=-1
x+2y+z=0
3x-2z=5
Det må gerne være på en af de tre lommeregner:
TI-Nspire Cas
Voyage 200
TI-89 titanium.
Svar #1
16. september 2007 af Molle (Slettet)
TI-89 Titanium:
solve(2x+y+z=-1 and x+2y+z=0 and 3x-2z=5,{x,y,z})
and kan findes i catalog.
solve(2x+y+z=-1 and x+2y+z=0 and 3x-2z=5,{x,y,z})
and kan findes i catalog.
Skriv et svar til: lommeregner hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
