Matematik
ortogonal
18. september 2007 af
kim_possible1 (Slettet)
vektor a = (1;4), vektor b = (6;k-2) og vektor c = (k^2-4;3)
hvordan bestemmer jeg værdien af k, når
vektor b er ortogonal med vektor c?
og når længden af vektor c = 5?
hvordan bestemmer jeg værdien af k, når
vektor b er ortogonal med vektor c?
og når længden af vektor c = 5?
Svar #1
18. september 2007 af peter lind
a og b ortogonal <-> a*b=0 <-> 1*6 + 4*(k-2) = 0
|c|=5 <-> c^2 = 25 <-> [(k^2-2)-4]^2 + 3^2 = 25
|c|=5 <-> c^2 = 25 <-> [(k^2-2)-4]^2 + 3^2 = 25
Skriv et svar til: ortogonal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
