Matematik
projektion
18. september 2007 af
kim_possible1 (Slettet)
hvordan angiver jeg vektor a's projektion på vektor b, og vektor b's projektion på vektor a?
vektor a = (2;1) og vektor b = (-5;-9)
vektor a = (2;1) og vektor b = (-5;-9)
Svar #2
18. september 2007 af peter lind
projektion af a på b (a*b/b^2)b. * står for skalarproduktet. Resultatet i parantesen bliver et tal, der skal ganges på vektor b. projektionen af b på a får du af en bogstavombytning.
Svar #3
18. september 2007 af mathon
på TI-89
MODE
Vector Format
vælg 1:RECTANGULAR
MODE
F2
Exact/Approx ->
vælg 3:APPROXIMATE
............................
gennemfør derefter følgende:
1)
dotP([2,1],[-5,-9])/norm([-5,-9])^2*[-5;-9]...bemærk semikolon i sidste kantparentes!!!!!!
2)
dotP([2,1],[-5,-9])/norm([2,1])^2*[2;1]...bemærk semikolon i sidste kantparentes!!!!!!
Skriv et svar til: projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
