Matematik
Stamfunktion til (x/(x+1))^2
18. september 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
Hej...
Jeg skal finde en stamfunktion til ovenstående funktion, hvad gør jeg?
Jeg skal finde en stamfunktion til ovenstående funktion, hvad gør jeg?
Svar #1
18. september 2007 af peter lind
Omskriv det til [ (x+1-1)/(x+1)]^2 = [ (x+1)/(x+1) -1/(x+1)]^2 =
[1-1/(x+1)]^2 = 1 -2x/(x+1) + 1/(x+1)^2
[1-1/(x+1)]^2 = 1 -2x/(x+1) + 1/(x+1)^2
Skriv et svar til: Stamfunktion til (x/(x+1))^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
