Matematik
Hjælp - fællesmængde 1.g
18. september 2007 af
SuperCecilia (Slettet)
Hej allesammen,
er der ike en som kan hjælpe med et enkelt spørgsmål..?
findes der tal p og q, så fællesmængden mellem p-tabellen og q-tabellen = (0)
er der ike en som kan hjælpe med et enkelt spørgsmål..?
findes der tal p og q, så fællesmængden mellem p-tabellen og q-tabellen = (0)
Svar #2
19. september 2007 af SuperCecilia (Slettet)
så det vil vel sige at det kun er rigtigt hvis enten p ellerq = 0..?
Skriv et svar til: Hjælp - fællesmængde 1.g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
