Engelsk
hjælp bare ret 11 sætninger
20. september 2007 af
fukix154 (Slettet)
bogens sider = the book's pages?
Kattens ører = the cat's ears?
Danmarks industri = Denmark of the industry?
Husets vinduer = the house's windows?
Tak på forhånd
Kattens ører = the cat's ears?
Danmarks industri = Denmark of the industry?
Husets vinduer = the house's windows?
Tak på forhånd
Svar #2
20. september 2007 af timon1809 (Slettet)
tror sætning 3 er forkert hedder det ikk "the industry of Denmark"
Skriv et svar til: hjælp bare ret 11 sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
