Matematik
hjælp haster
20. september 2007 af
JiBar (Slettet)
jeg skal finde ud af hvor længe der går før 2 landes BNP blíver lige hvis de har en forskellig vækst rate...
5800x1.10^x=40100x1.03^x
hvordan får jeg dem isoleret så jeg kan se hvornår de skærer hinanden??
5800x1.10^x=40100x1.03^x
hvordan får jeg dem isoleret så jeg kan se hvornår de skærer hinanden??
Svar #1
20. september 2007 af ibibib (Slettet)
5800x1.10^x=40100x1.03^x
1.10^x/1.03^x = 40100/5800
(1.10/1.03)^x = 40100/5800
xlog(1.10/1.03) = log(40100/5800)
osv.
1.10^x/1.03^x = 40100/5800
(1.10/1.03)^x = 40100/5800
xlog(1.10/1.03) = log(40100/5800)
osv.
Skriv et svar til: hjælp haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
