Fysik
Henfaldsloven "bevis"
20. september 2007 af
mikeh (Slettet)
Hej, er der nogle der kan hjælpe mig med at "bevise" henfaldsloven, som hvis det var til en eksamen..
altså udlede formlen; N = No*e^(-kt)
håber der er nogle venlige sjæle :P takker :D
altså udlede formlen; N = No*e^(-kt)
håber der er nogle venlige sjæle :P takker :D
Svar #1
20. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Henfaldsintensiteten udtrykkes som dN/dt, altså hvor mange hanfald er der pr tidsenhed.
Itensiteten er proportional med antallet af atomer, der kan henfalde. Dermed bliver:
dN/dt = k*N
Løs denne ligning
Itensiteten er proportional med antallet af atomer, der kan henfalde. Dermed bliver:
dN/dt = k*N
Løs denne ligning
Skriv et svar til: Henfaldsloven "bevis"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
