Matematik

Differentialkvotient

21. september 2007 af saif89_dk (Slettet)
HEj..

Jeg skal angiv definitionsmængden for funktionen:

f(x)=x^2+x+3

jeg kan ikke regne det her.... Hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2007 af mathon


Dm(f) = R


...pas på med betegnelserne - overskriften er HELT forkert!!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det har ikke meget med differentialkvotient at gøre.

Da du kan beregne x²+x+3 for alle x er definitionsmængden for f alle tal.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2007 af ibibib (Slettet)

#1 Ja, der overså jeg dig i skyndingen.

Svar #4
21. september 2007 af saif89_dk (Slettet)

Overskriften står i bogen, men hvordan kan du se at det er R er definitionsmængden

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2007 af mathon


#4

...er forklaret i #2's 2. linje...

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. september 2007 af ibibib (Slettet)

Normalt skal du undersøge to ting.
1. Du kan ikke tage kvadratroden af et negativt tal.
2. Du kan ikke dividere med 0.

Da der ikke indgår kvadratrødder eller brøker i denne forskrift er dm(f)=R.

Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.