Matematik

differentialkvotient

22. september 2007 af saif89_dk (Slettet)
Hej...

Bestem ved hjælp af 3-trinsreglen f´(x0), når:

f(x)= 1/x og x0=2

jeg har regnet lidt med det men kan ikke kommer vider.

delta f(2)=f(2+h)-f(2)
1/2= f(2)
1/(2+h) - 1/2= delta f(2+h)-f(2)
1/h+2 - 1/2

kan ikke kommer vider..

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2007 af peter lind

sæt det på fælles brøkstreg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/index.php?id=69143

Svar #3
23. september 2007 af saif89_dk (Slettet)

mange tak...

Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.