Matematik
Integralet!!!!
22. september 2007 af
ASLAK (Slettet)
Hejsa vil høre om der er nogle derude der kan hjælpe mig med følgende Integral løsning:
cos^3(x)*sin^2(2x) med grænserne pi/2 og 0.
tror selv det har noget med Eulers formel at gøre.
cos^3(x)*sin^2(2x) med grænserne pi/2 og 0.
tror selv det har noget med Eulers formel at gøre.
Svar #1
23. september 2007 af The Master (Slettet)
Spændende integrale. Brug den "reduceret trigonometriske integrationformel".
Det er noget med at
S ^sin^n x dx = - sin^n-1 x *cosx +(n+1)/n *Ssin^n-2 x dx
og
S ^cos^n x dx = cos^n-1 x *sinx +(n+1)/n *Scos^n-2 x dx
Jeg mener, at de ser sådan ud..
Det er noget med at
S ^sin^n x dx = - sin^n-1 x *cosx +(n+1)/n *Ssin^n-2 x dx
og
S ^cos^n x dx = cos^n-1 x *sinx +(n+1)/n *Scos^n-2 x dx
Jeg mener, at de ser sådan ud..
Svar #2
23. september 2007 af ASLAK (Slettet)
dem har jeg så ALDRIG hørt om før!!!..er der ikke en anden måde at gøre det på...
Svar #3
23. september 2007 af The Master (Slettet)
jo, sin(2x)=2cosxsinx
udnyt dette ved at opløfte det i anden potens
udnyt dette ved at opløfte det i anden potens
Skriv et svar til: Integralet!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
