Matematik
differentialligning
25. september 2007 af
Pelle89 (Slettet)
y'+y=20x+3
p(1,4)
bestem den løsning hvis graf går igennem p..
jeg har fundet hældningen, men er i tvivl om hvordan jeg så skal gøre??? skal jeg omskrive og så separer de variable eller hvordan
p(1,4)
bestem den løsning hvis graf går igennem p..
jeg har fundet hældningen, men er i tvivl om hvordan jeg så skal gøre??? skal jeg omskrive og så separer de variable eller hvordan
Svar #1
25. september 2007 af ibibib (Slettet)
Måske skal du benytte CAS-værktøj til at løse ligningen?
y=20x-17+e^(-x+1) er løsningen.
y=20x-17+e^(-x+1) er løsningen.
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
