Matematik
2.-gradspolynomier
25. september 2007 af
sofieriis (Slettet)
Hej.
Jeg har en matematikaflevering for til imorgen hvor jeg har alvorlig brug for hjælp til opgave 4 på dette link: http://peecee.dk/?id=69581
Jeg har en matematikaflevering for til imorgen hvor jeg har alvorlig brug for hjælp til opgave 4 på dette link: http://peecee.dk/?id=69581
Svar #1
25. september 2007 af peter lind
|DE| = 10 m + x
|EF| kan derefter findes af at længden af hegnet er 50 m
|CD|=|EF| -2m
|EF| kan derefter findes af at længden af hegnet er 50 m
|CD|=|EF| -2m
Skriv et svar til: 2.-gradspolynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
