Fysik
Hjælp Hjælp Hjælp
25. september 2007 af
duru22 (Slettet)
jeg kunne godt tænke mig at få hjælp til en opgave jeg har haft lidt problemer med.
En sporvogn kører med farten 36km/h. derefter bremses den, så den får en konstant acceleration. efter 12s forløb holder den stille.
a)bestem bremselængden.
Hvor stor en brøkdel af den oprindelige bevægelsesenergi her den tilbage,
b)når den har tilbagelagt 0,75 af bremselængden?
c) når bremsningen har varet 9s?
der ses bort fra rotationsenergien i hjul og motorer.
Jeg har regnet opgave a og har fået det til 60m. Jeg har problemer med de to sidste opgaver. Hjælp!
En sporvogn kører med farten 36km/h. derefter bremses den, så den får en konstant acceleration. efter 12s forløb holder den stille.
a)bestem bremselængden.
Hvor stor en brøkdel af den oprindelige bevægelsesenergi her den tilbage,
b)når den har tilbagelagt 0,75 af bremselængden?
c) når bremsningen har varet 9s?
der ses bort fra rotationsenergien i hjul og motorer.
Jeg har regnet opgave a og har fået det til 60m. Jeg har problemer med de to sidste opgaver. Hjælp!
Svar #1
25. september 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)
LAD DOG VÆRE MED AT GIVE INDLÆG INTETSIGENDE TITLER!
Svar #2
25. september 2007 af Janjun (Slettet)
#1
Helt enig, er også ved at være træt af folks latterlige overskrifter og, at folk ikke forstår, at studieportalen fraråder overskrifter, hvor ordne "hjælp" og "haster" indgår.
Helt enig, er også ved at være træt af folks latterlige overskrifter og, at folk ikke forstår, at studieportalen fraråder overskrifter, hvor ordne "hjælp" og "haster" indgår.
Svar #3
25. september 2007 af peter lind
Helt enig med #1 og #2
Ellers. Hvis du har løst a) må du have fundet acelerationen. Derefter har du
v = 36km/t -at
s = v0*t -½a*t^2
Ellers. Hvis du har løst a) må du have fundet acelerationen. Derefter har du
v = 36km/t -at
s = v0*t -½a*t^2
Skriv et svar til: Hjælp Hjælp Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
