Matematik
Differentialligninger
25. september 2007 af
babulsupriyo (Slettet)
Angiv den løsning f til differentialligningen
y'+y= e^x,
for hvilken f(0)=1.
Er der nogen, der kan forklare mig, hvordan jeg skal løse den her?
Den er sikkert rigtig simpel, men jeg kan ikke forstå det oppe i mit hoved :)
y'+y= e^x,
for hvilken f(0)=1.
Er der nogen, der kan forklare mig, hvordan jeg skal løse den her?
Den er sikkert rigtig simpel, men jeg kan ikke forstå det oppe i mit hoved :)
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
