Matematik
A(x) arealfunktioner hjælp
25. september 2007 af
Ralphi (Slettet)
f(x) = 2. I forbindelse hermed derfineres arealfunktionen A(x) ved A(x) er arealet under grafen for f og over x-aksen i intervallet 1,x.
Angiv A(2) og A(3):
Jeg har fundet F(x) = 2x
A(2) = 2 og
A(3) = 4
Bestem derefter regneforskriften for A(x), x større end eller lig 1. På figuren er beliggenhed af x vist (den ligger mellem 3 og 4, meget tæt på 4.)
Hvordan gør man det sidste?
Angiv A(2) og A(3):
Jeg har fundet F(x) = 2x
A(2) = 2 og
A(3) = 4
Bestem derefter regneforskriften for A(x), x større end eller lig 1. På figuren er beliggenhed af x vist (den ligger mellem 3 og 4, meget tæt på 4.)
Hvordan gør man det sidste?
Svar #1
25. september 2007 af ibibib (Slettet)
Du udregner arealet af rektanglet
A(x) = 2·(x-1) = 2x-2.
A(x) = 2·(x-1) = 2x-2.
Skriv et svar til: A(x) arealfunktioner hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
