Matematik

Toppunkt?

26. september 2007 af KME89 (Slettet)
Hvis jeg nu har en andengradspolynomie f(x)=x^2-1-4

Skal jeg så bruge formlen for at beregne et toppunkt til at finde rødderne?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af mathon


f(x) = y = x^2-5

rødderne er de x-værdier for hvilke, y er lig med 0

0 = x^2 - 5 eller

x^2 - 5 = 0

Svar #2
26. september 2007 af KME89 (Slettet)

okay mange tak

Skriv et svar til: Toppunkt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.