Matematik

lining?

26. september 2007 af Rikkes (Slettet)
hej hej, jeg er meget i tvivl om mit resultat er rigtig, det eneste jeg behøver er en rettelse? :)

-2(-4+5)-4x=4x-5

mit resultat: 0x = 5

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

ja, det er forkert, gang ud og prøv igen

Svar #2
26. september 2007 af Rikkes (Slettet)

.. jeg har virkelig prøvet mange gange, er gået i stå.. ved ikke hvordan søren den skal løses. :O

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

gang ud: 8-10-4x=4x-5, læg 4x til på begge sider, læg deefter 5 til på begge sider, så skulle resten være klart.

Svar #4
26. september 2007 af Rikkes (Slettet)

.. aha, nu ved jeg hvad jeg har gjort galt. har skrevet liningen forkert op.
men hvis den er: -2(-4x+5)-4x = 4x-5
kan mit resultat så passe?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

nej dit resultat passer ingen steder, 0*noget er 0

Svar #6
26. september 2007 af Rikkes (Slettet)

okay, jeg prøver mig lige frem

Skriv et svar til: lining?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.