Matematik

Ln(x)^2

26. september 2007 af Nithelizius (Slettet)
Hej jeg sidder og er igang med at reducere i en opgave, og har så et sted hvor jeg skal gange med (ln(4))^2 og vi regner eksakt, hvordan kan jeg skrive den på anden måde end ln4*ln4?

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Madsst (Slettet)

ln4 * ln4 = ln(2^2) * ln(2^2)=2*2*(ln2)^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2007 af mathon

(ln(4))^2 = ln(2^2))^2 =(2*ln(2))^2 = 4*(ln(2))^2

Svar #3
26. september 2007 af Nithelizius (Slettet)

tak (: det er noget af en mundfuld det her :) hva så med ln|3/2-ln4| altså når noget med ln står inde i ln ?

Svar #4
27. september 2007 af Nithelizius (Slettet)

lige meget, benyttede bare http://integrals.wolfram.com/index.jsp - det går sgu nok (:

Skriv et svar til: Ln(x)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.