Matematik
koordinatsæt af b..
19. maj 2004 af
PONY (Slettet)
Er det muligt at finde koordinatsættet til b når der er givet følgende oplysninger?
|a|= 7, |b|= 3 og a b = 2
|a|= 7, |b|= 3 og a b = 2
Svar #1
19. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)
ja det er. Eller... dvs:
du får at vide at |a|=7, og du kan så kalde a for A(7,0)
du ved så at 7b1=2 <=> b1=2/7
og du kan så sige at kvrod(82/7)^2+b2^2)=3 <=> b2=kvrod(9-(2/7)^2)
du får at vide at |a|=7, og du kan så kalde a for A(7,0)
du ved så at 7b1=2 <=> b1=2/7
og du kan så sige at kvrod(82/7)^2+b2^2)=3 <=> b2=kvrod(9-(2/7)^2)
Skriv et svar til: koordinatsæt af b..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
