Fysik
Termisk energi.
30. september 2007 af
BananaNanna (Slettet)
Hvis man har 0,92 kWh, og skal omregne det til J - hvordan gør man så?
Vores lærer påstod nemlig, at 1 kWh = 3,610 J, men jeg kan intet finde om dette?
Vores lærer påstod nemlig, at 1 kWh = 3,610 J, men jeg kan intet finde om dette?
Svar #1
30. september 2007 af mathon
1 kWh = 3,6*10^6 J har læreren nok skrevet
0,92*kWh*3,6*10^6*J/kWh = 3,123*10^6 J
0,92*kWh*3,6*10^6*J/kWh = 3,123*10^6 J
Svar #2
30. september 2007 af BananaNanna (Slettet)
Jeg har altså fået udregning til 3,312*10^6 ifølge din regnemetode.
Passer det godt nok? :]
Passer det godt nok? :]
Svar #3
30. september 2007 af BananaNanna (Slettet)
E_tilført (kWh) E_tilført (J)
0,92 (0 min.) -> 3,321*10^6
0,117 (1 min.) -> 4,212*10^6
0,129 (1½ min.) -> 4,644*10^6
0,143 (2 min.) -> 5,148*10^6
0,155 (2½ min.) -> 5,580*10^6
0,168 (3 min.) -> 6,048*10^6
0,181 (3½ min.) -> 6,516*10^6
0,193 (4 min.) -> 6,948*10^6
0,206 (4½ min.) -> 7,416*10^6
0,218 (5 min.) -> 7,848*10^6
0,231 (5½ min.) -> 8,316*10^6
0,249 (6 min.) -> 8,964*10^6
0,257 (6½ min.) -> 9,252*10^6
0,270 (7 min.) -> 9,720*10^6
0,282 (7½ min.) -> 10,152*10^6
- Kan disse udregninger så godt passe, eller regner jeg det forkert?
0,92 (0 min.) -> 3,321*10^6
0,117 (1 min.) -> 4,212*10^6
0,129 (1½ min.) -> 4,644*10^6
0,143 (2 min.) -> 5,148*10^6
0,155 (2½ min.) -> 5,580*10^6
0,168 (3 min.) -> 6,048*10^6
0,181 (3½ min.) -> 6,516*10^6
0,193 (4 min.) -> 6,948*10^6
0,206 (4½ min.) -> 7,416*10^6
0,218 (5 min.) -> 7,848*10^6
0,231 (5½ min.) -> 8,316*10^6
0,249 (6 min.) -> 8,964*10^6
0,257 (6½ min.) -> 9,252*10^6
0,270 (7 min.) -> 9,720*10^6
0,282 (7½ min.) -> 10,152*10^6
- Kan disse udregninger så godt passe, eller regner jeg det forkert?
Skriv et svar til: Termisk energi.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
