Matematik
(1/2)*KVROD(49+15-P)+(1/2)*KVROD(49-15-P)=6,915476
30. september 2007 af
christofferd (Slettet)
Følgende ligning:
(1/2)*KVROD(49+15-P)+(1/2)*KVROD(49-15-P)=6,915476
Hej, hvordan løser jeg denne med hensyn til "P"? Jeg vil gerne have forklaring, ikke kun løsning :o)
(1/2)*KVROD(49+15-P)+(1/2)*KVROD(49-15-P)=6,915476
Hej, hvordan løser jeg denne med hensyn til "P"? Jeg vil gerne have forklaring, ikke kun løsning :o)
Svar #1
30. september 2007 af josemaria (Slettet)
SOLVE((1/2)*KVROD(49+15-P)+(1/2)*KVROD(49-15-P)=6,915476 ,P)
Svar #2
01. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Så sætter man jo et eller andet CAS-program til at løse ligningen; det er ikke meningen!
#0:
Tjek http://peecee.dk/?id=70779.
Så sætter man jo et eller andet CAS-program til at løse ligningen; det er ikke meningen!
#0:
Tjek http://peecee.dk/?id=70779.
Svar #4
02. oktober 2007 af josemaria (Slettet)
#3
Muhammed Abdul, du er da bare for latterlig at høre på.
Muhammed Abdul, du er da bare for latterlig at høre på.
Skriv et svar til: (1/2)*KVROD(49+15-P)+(1/2)*KVROD(49-15-P)=6,915476
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
