Matematik
Bestem f `(x)
02. oktober 2007 af
ruzz (Slettet)
f1(x) =f(x)=vx/(x^2+1)
Svar #3
02. oktober 2007 af Calensuleion (Slettet)
Det er en sammensat funktion
f(x)=sqrt(x)
f'(x)=1/(2*sqrt(x))
g(x)=x^2+1
g'(x)=2*x
f1'(x)=((f(x)*g'(x))-(g(x)*f'(x)))/(g(x))^2
Indsæt selv
f(x)=sqrt(x)
f'(x)=1/(2*sqrt(x))
g(x)=x^2+1
g'(x)=2*x
f1'(x)=((f(x)*g'(x))-(g(x)*f'(x)))/(g(x))^2
Indsæt selv
Svar #6
02. oktober 2007 af Calensuleion (Slettet)
Ja, okay, vælg selv svaret afhængig af, hvem der læste funktionen rigtigt ; )
Skriv et svar til: Bestem f `(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
