Matematik
Cirklens ligning
03. oktober 2007 af
katrineu (Slettet)
Hej!
Jeg sidder med en ligning der hedder:
x^2-4x+4=y^2
Jeg skal omskrive den til cirklens ligning, altså:
r^2=(x-a)^2+(y-b)^2
Jeg kan regne ud jeg skal have fat i kvadratsætningen, men kan ikke gennemskue hvordan!
Jeg sidder med en ligning der hedder:
x^2-4x+4=y^2
Jeg skal omskrive den til cirklens ligning, altså:
r^2=(x-a)^2+(y-b)^2
Jeg kan regne ud jeg skal have fat i kvadratsætningen, men kan ikke gennemskue hvordan!
Skriv et svar til: Cirklens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
