Matematik

x^3-3x+1

04. oktober 2007 af Linex1 (Slettet)
Denne graf x^3-3x+1 har to vandrette tangenter. X-værdierne for de to tangenters røringspunkt skal bestemmes.?

Nogle der kan hjælp.? PLEASE!! :o)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2007 af mathon

f'(x) = 3x^2-3

find de to x-værdier ved at løse ligningen

f'(x) = 0 = 3x^2-3

Skriv et svar til: x^3-3x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.