Matematik
Mat.(paramfr.)
20. maj 2004 af
Tanja V (Slettet)
Hej
I et koordinatsystem er linjen l givet ved parameterfremstillingen
(x,y)=(-2,5)+t(3,-6).
Gør rede for, at vektoren a=(1,½) står vinkelret på l.
Hvordan gør man det Please hjælp mig TAK
I et koordinatsystem er linjen l givet ved parameterfremstillingen
(x,y)=(-2,5)+t(3,-6).
Gør rede for, at vektoren a=(1,½) står vinkelret på l.
Hvordan gør man det Please hjælp mig TAK
Svar #1
20. maj 2004 af kai (Slettet)
Skalarproduktet mellem retningsvektoren for l og a skal være lig 0.
Svar #2
20. maj 2004 af Tanja V (Slettet)
Det passer TAK, skal man bare skrive det på følgende måde:
(3 -6)*(1 ½)=0 <=>
3+(-3)=0 <=>
0=0 og sige at det er sandt.
(3 -6)*(1 ½)=0 <=>
3+(-3)=0 <=>
0=0 og sige at det er sandt.
Skriv et svar til: Mat.(paramfr.)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
