Matematik
tekstregning
04. oktober 2007 af
Matersvært (Slettet)
Nogle der er gode til tekstregning hjælp.
hvordan stiller du du denne tekst til ligning og løser den?
Et antal personer skal deles ligeligt om at betale et beløb. hvis hver person betaler 870 mangler der 20 kroner for at beløbet er betalt.Hvis hver person betaler 880 kommer beløbet op på 40 kr. over. Hvad er beløbet?
hvordan stiller du du denne tekst til ligning og løser den?
Et antal personer skal deles ligeligt om at betale et beløb. hvis hver person betaler 870 mangler der 20 kroner for at beløbet er betalt.Hvis hver person betaler 880 kommer beløbet op på 40 kr. over. Hvad er beløbet?
Svar #1
04. oktober 2007 af peter lind
Kald antal personer x og beløbet y. Der gælder så
x*870 = y - 20
x*880 = y + 40
x*870 = y - 20
x*880 = y + 40
Skriv et svar til: tekstregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
