Dansk
HVAD betyder litteratur????
05. oktober 2007 af
camilie2 (Slettet)
HJÆLP::: hvad betyder litteratur?
Hvad betyder ”naturaliste” på fransk?
Hvad betyder ”naturaliste” på fransk?
Svar #1
05. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
1) litteratur, af latin: litteratura, bogstavskrift, alfabet
2) naturaliste = naturalist, kommer også fra latin: naturalis = medfødt, naturlig
2) naturaliste = naturalist, kommer også fra latin: naturalis = medfødt, naturlig
Svar #2
05. oktober 2007 af SomeOneMore (Slettet)
#0 Kan se du har oprettet mange tråde som du ikke har fået for meget respons på. Hvis du forsøger at overholder retningslinjerne for brug af forum øger du dine chancer for kvalificeret hjælp. https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx 8•)
Skriv et svar til: HVAD betyder litteratur????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
