Fysik
Isolering af pendullængden
06. oktober 2007 af
:D (Slettet)
Hej,
Jeg vil høre om I kunne hjælpe mig med at isolere pendullængden i denne formel:
T = 2 * pi * sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = sqrt((l)/(g))
- Hvordan er det nu jeg kommer videre?
På forhånd mange tak,
:D
Jeg vil høre om I kunne hjælpe mig med at isolere pendullængden i denne formel:
T = 2 * pi * sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = sqrt((l)/(g))
- Hvordan er det nu jeg kommer videre?
På forhånd mange tak,
:D
Svar #2
06. oktober 2007 af :D (Slettet)
Jeg tænkte på om jeg ikke kunen gøre følgende:
T = 2 * pi * sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = (sqrt((l))/(sqrt((g)))
(((T)/(2 * pi))*(sqrt(g))) = sqrt(l)
((((T)/(2 * pi))*(sqrt(g)))/(2)) = l
:D
T = 2 * pi * sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = sqrt((l)/(g))
((T)/(2 * pi)) = (sqrt((l))/(sqrt((g)))
(((T)/(2 * pi))*(sqrt(g))) = sqrt(l)
((((T)/(2 * pi))*(sqrt(g)))/(2)) = l
:D
Svar #3
07. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Så skal sidste trin være:
((T)/(2 * pi)*(sqrt(g))^2 = l
Så skal sidste trin være:
((T)/(2 * pi)*(sqrt(g))^2 = l
Skriv et svar til: Isolering af pendullængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
