Matematik

HASTER

08. oktober 2007 af uskutu (Slettet)
er der nogen der kan finde ud af denne opgave:

reducér (a+b)^2-2a(a+b)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2007 af mathon

(a+b)^2-2a(a+b) = (a+b)((a+b)-2a) = (a+b)(a+b-2a) = (a+b)(b-a) = (b+a)(b-a)

= b^2 - a^2

Svar #2
08. oktober 2007 af uskutu (Slettet)

mange mange tak :)

Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.