Historie

ret opgave om nationale identitet

08. oktober 2007 af Anonym* (Slettet)
Hej kunne jeg få jer til at rette min lille opgave om nationale identitet, i kan godt tilføje noget, hvis i synes det er vigtig at bidrage, og rette sprogfejl osv.

Opgaven

Nationale identitet

Det som udgør et menneskes nationale identitet, er der hvor man stammer fra.
Det er ligegyldigt om jeg har bopæl i Danmark eller jeg er danskstatsborger. Eftersom jeg er tyrker og er opdraget med de værdier, normer og traditioner som min kultur er bygget på. Et menneskes identitet er dannet af denne kultur man er født ind i. Selvom jeg er interageret og føler med hvad der forgår i omverdenen, kan det inogle tilfælde være svært at omgås med unge danske teenagere, da det ikke er de samme muligheder, som man har.
Jeg er aldrig blevet holdt tilbage fordi jeg har et andet etnisk baggrund, jeg er altid blevet respekteret. Jeg har både danske og fremmede venner. I mange tilfælde forstår en person med samme baggrund som en selv bedre en, end en dansker gør fordi her er det kulturen der spiller en stor rolle mellem en fremmed og en dansker.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2007 af *MissSofie (Slettet)

"Selvom jeg er INTEGRERET" .. "og FØLGER med i hvad der FOREGÅR i omverdenen, kan det I NOGLE tilfælde.." "da det ikke er de samme muligheder man har"

"Jeg er aldrig blevet holdt tilbage fordi jeg har AF ANDEN ETNISK BAGGRUND, jeg er altid blevet respekteret og (ACCEPTERET?)"

"Jeg har venner som både er danskere og indvandrere"


"I mange tilfælde kan en person med samme baggrund som en selv bedre forstå og sætte sig ind i situationen og knytte venskab, end en person som man ikke deler samme baggrund og kultur med. Kulturen spiller nemlig en stor rolle mellem en fremmed og en dansker."

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2007 af mathon

Nationale identitet

Et menneskes nationale identitet handler for en del om, hvor det nedstammer fra.

Det er uden betydning om det har bopæl i Danmark eller om det er dansk statsborger eller ej.

For mit eget vedkommende er jeg tyrker og er opdraget med de værdier, normer og traditioner, som min kultur er bygget på.

Et menneskes identitet er dannet på grundlag af den kultur, som det er runden af. Selv om jeg er integreret og følger med i, hvad der foregår i omverdenen, kan det i nogle tilfælde være svært at omgås unge danske teenagere, da jeg ikke selv helt har deres muligheder.

Jeg er aldrig blevet holdt udenfor, fordi jeg har en anden etnisk baggrund. Den er jeg altid blevet respekteret for.

Jeg har både danske og fremmede venner. I mange tilfælde forstås man bedre af en anden person med samme baggrund, fordi kulturen spiller så afgørende en rolle.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2007 af mathon

Det er uden betydning om det har bopæl i Danmark eller om det er dansk statsborger eller ej.

-->

Det er uden betydning, om det har bopæl i Danmark, eller om det er dansk statsborger eller ej.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2013 af Retminopgave (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: ret opgave om nationale identitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.