Fysik
gnidningskoefficient skråplan
09. oktober 2007 af
ekim-dahl (Slettet)
Hvordan finder man gnidningskoefficient for et skråplan med disse oplysninger:
hældningen= 18,16 grader
Højden pladen hæves til, så klodsen bevæger sig=0,38m
Det var bare en alm. plasticklods.
håber i kan hjælpe ;)
hældningen= 18,16 grader
Højden pladen hæves til, så klodsen bevæger sig=0,38m
Det var bare en alm. plasticklods.
håber i kan hjælpe ;)
Svar #2
09. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Da jeg går ud fra, at klodsen bevæger sig med konstant fart nedad skråplanet sætter du m*g*sin(v)- my*m*g=0. Så løser du den med hensyn til my.(gnidningskoeffecienten.
Skriv et svar til: gnidningskoefficient skråplan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
