Matematik

trekant

09. oktober 2007 af stine.20 (Slettet)
hvordan finder jeg arealet af parallelogramet, som udspændes af vektor a=(1,4;-3,7) og vektor b=(-6,2;4,5)?

og hvordan finder jeg så arealet af trekanten som udspændes af vektor c=(-3;-5) og vektor d=(2;-5)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Benyt determinanten for et vektorpar.

Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.