Matematik
Integralregning
09. oktober 2007 af
Ralphi (Slettet)
En funktion f er bestemt ved:
f(x) = 1 - e^-x for X, som ligger mellem 0 og ln2
f(x) (samme funktion som for oven) = e^-x for X større end ln2.
Bestem den ekstakte værdi af
det bestemte integrale fra 0 til 1 f(x)dx
f(x) = 1 - e^-x for X, som ligger mellem 0 og ln2
f(x) (samme funktion som for oven) = e^-x for X større end ln2.
Bestem den ekstakte værdi af
det bestemte integrale fra 0 til 1 f(x)dx
Svar #2
09. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
ja og så skriver du grænserne (ln(2),N) og finder, hvad der sker, når N går mod uendelig. Resultatet er 1/2, på det sidste integral, nemlig
-exp(-N)+1/2
-exp(-N)+1/2
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
