Fysik

kWh og Joules

10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvor mange kWh er 1 joules?

1 kWh = 3600.000 joule
1 joules = _______ kwh

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af mathon

1 J = 2,77778*10^(-7) kWh

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

1 Joule = 2,778*10^-7 kwh, du skal dele på begge sider af din ligning med 3600000 (3,6*10^6)

Svar #3
10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)

ok, tak.

Vil det så sige, at 3600.000 J er det samme som 3600.000 W ?

Svar #4
10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)

#1 og #2 jeg kan se, at I ikke helt er enige hvormange 7'taller der skal være: 2,777.....??

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#3 Nej Joule er udtryk for et arbejde, den kan også måles i wattimer. Effekten, det samme som arbejde pr tidsenhed måles i watt for eksempel. Det er overordentlig vigtig, at holde styr på enhederne, jeg kan simpelt hen ikke forstå, hvorfor der sløses så meget med enheder, medmindre læreren ikke gider skrive enheder på sine eksempler i klassen - sig det til ham!

Svar #6
10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)

okay, tak #4

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. oktober 2007 af mathon

er du nu begyndt at takke dig selv?...:)

Svar #8
10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)

#7 haha hov, mente selvf. #5 ;-)

Skriv et svar til: kWh og Joules

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.