Matematik

Størsteværdien

10. oktober 2007 af TMM (Slettet)
Jeg har fået stillet følgende opgave Beregn størsteværdien for f

Det oplyses, at f(40)=40, fm(40)=1 og fm(60)=-1/2

Jeg kan simplethen ikke overskude denne opgave, så hvis i kunne hjælpe mig med at finde størsteværdien så ville det være helt fantastisk.

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af Riemann

Du må have nogle flere oplysninger. Ud fra de givne oplysninger kan man ikke konkludere meget andet end at størsteværdien må være større end 40.

Skriv et svar til: Størsteværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.