Matematik

Hjælp!

11. oktober 2007 af Haider7
En linje l har ligningen y = -x-2

Bestem ved beregning y, når x er -12,5

Løs ved beregning ligningen y = 5

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2007 af mathon

y = -(-12,5) - 2


5 = -x-2

Svar #2
11. oktober 2007 af Haider7

Hvordan vil beregningen se ud...altså mellemregningen!?

Svar #3
11. oktober 2007 af Haider7

Hvordan ville man også lave følgende:

isolere y i ligningen 3x-4y+8=0

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

3x - 4y + 8 = 0

4y = 3x + 8

y = (3/4)x + 2

Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.