Matematik

x gange -x

14. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvad er x gange -x ?

er det -x^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. juli 2019 af abdullahi11 (Slettet)

hvad er: Find x, når x2+2 =3x2-16


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juli 2019 af peter lind

Opret dog din egen tråd i stedet for at oprrette et nyt spørgsmål i en andens tråd

Betyder de x2  2*x som det egentlig betyder eller x2 = x^2. Hvis det er det sidste

Flyt de x2 over .over på højre side og de -16 over på venstre side. så får du

18 = 2x2

Hvis jeg tager fejl i mit gæt skal du bare erstatte x2 med 2*x

Kan du selv klare det herfra ?


Skriv et svar til: x gange -x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.