Matematik
stamfunktion til (sinx)^3*cosx
14. oktober 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
hej! Hvordan finder jeg en stamfunktion til ovenstående?
Svar #4
15. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
For heltallige n != -1, gælder der at
 \cos(x) \, dx = \frac{\sin^{n+1}(x)}{n+1} $)
op til en integrationskonstant.
For heltallige n != -1, gælder der at
op til en integrationskonstant.
Skriv et svar til: stamfunktion til (sinx)^3*cosx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
