Matematik

Vektorer

16. oktober 2007 af Ralphi (Slettet)
Hej... nogen der kan hjælpe med den her opgave?

Vektor a = (t+2)
(2t-3)

Hvor t er et tal.

Bestem tallet t når længden af vektor a = kvadratrod 17


Hvordan gør man???

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Opstil en ligning
(t+2)^2+(2t-3)^2=17
og løs den.

Svar #2
16. oktober 2007 af Ralphi (Slettet)

jamen skal der ikke være kvadratrodstegn på begge sider?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Gerne

Svar #4
16. oktober 2007 af Ralphi (Slettet)

det passer ikke når jeg regner det ud, hvordan vil du regne det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Skriv dine mellemregninger.

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.